Η ControlTech "Ζαχαριάδης Νικόλαος" είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και των συστημάτων αυτοματισμού από το 1997 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά το διάστημα λειτουργίας της, έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες, λύσεις ,και προϊόντα σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες ,δήμους και Δ.Ε.Υ.Α. στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Το προσωπικό της Control Tech, έχει ως κύρια αποστολή τη σχεδίαση, κατασκευή και εγκατάσταση βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων και αυτοματισμών ,καθώς και την πώληση εξειδικευμένου ηλεκτροβιομηχανικού υλικού.

Εφαρμόζουμε συστήματα P.L.C., SCADA , B.M.S. , Zυγιστικά και πνευματικά ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη αυτών.

Η εξειδίκευση μας στο χώρο του αυτοματισμού μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε νέο έργο, όπως και σε έργα αναβάθμισης υπαρχόντων συστημάτων με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.

Η υλοποίηση κάθε έργου γίνεται με τις απαιτούμενες βιομηχανικές προδιαγραφές και με πιστοποιημένα υλικά μεγάλων κατασκευαστών όπως η Siemens, Rittal , Telemecanique, Omron, Festo, Fuji κ.α.

Ένας σημαντικός αναπτυξιακός στόχος που επιτεύχθηκε έχοντας ως γνώμονα την ποιοτική πιστοποίηση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ήταν η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000. Από τα πλέον αυστηρά συστήματα διαχείρισης ποιότητας που αναπτύχθηκε και εφαρμόζεται. Η πιστοποίηση έγινε από τον Γερμανικό όμιλο IQNet και την DQS GmbH.

Επίσης σημαντικό βήμα στην εξελικτική πορεία της Control Tech είναι η απόφαση επέκτασης και στον εμπορικό τομέα του χώρου ,δημιουργώντας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ υποκατάστημα πώλησης εξειδικευμένου και μη υλικού αυτοματισμού και ανταλλακτικών.

Products

Newsletter

v2